Ptuj | Zakladnica tisočletij

SlovenščinaDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Domov Ptuj – Zakladnica dobrega počutja

Ptuj – Zakladnica dobrega počutja

Dobro počutje po PTUJsko od Rimljanov do danes

Blagodejno delovanje vode, masaž, toplega zraka, sončnih žarkov, aromatičnih olj in soli…..so odkrili že tisočletja pred nami. Mi pa z velikim veseljem naše goste razvajamo na »stare« in nove načine v termah, hotelih in salonih, hkrati pa okrepimo telo in duha tudi s povabilom na igrišče za golf, od koder se odpirajo prelepi pogledi na Ptuj…

.ali pa na »konjski hrbet« ali kolo – pa okoli Ptujskega jezera, ki s svojo velikostjo preseneti vsakega obiskovalca, ptičje petje s Šturmovcev pa doni v ušesih še dolgo potem….ali pa v zelene Haloze in sončne Slovenske Gorice za bolj zahtevne in »prijazno ravne« poti Ptujskega in Dravskega polja….
Za utrujene se po jezeru na pot poda turistična ladja, po mestnih ulicah ter bližnji okolici pa cestni vlakec, ki mu tudi dež ali veter ne prideta do živega…. Prelepi pogledi božajo oči in dušo ne glede na izbrani način, vaše moči pa povrnejo dobrote, ki jih posebej za vas z ljubeznijo pripravijo naši kuharski mojstri….

 


Trajanje programa: poldnevni, celodnevni, dvodnevni ali tedenski program
Program vključuje: obseg ponudbe popolnoma prilagodimo vašim željam
Cena programa: se oblikuje glede na vključene vsebine, število oseb ter termin izvedbe


Oblikovanje, organizacijo ter popolno izvedbo programa je možno naročiti SAMO pri:
PTUJSKE VEDUTE,d.o.o., Ptuj – specializirani organizator receptivnih programov za Ptuj in Spodnje Podravje, Na gradu 1, 2250 Ptuj, tel. 02 778 8780, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 
 

Šport & rekreacija

Za popotnike