Ptuj | Zakladnica tisočletij

SlovenščinaDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Domov Namestitve Zasebne sobe, gostišča Zasebne sobe Panorama

Zasebne sobe Krapša - Panorama

 

2 zvezdici

   

Panorama Oddaja sob Metka Gutschi s.p

Maistrova ul. 19
2250 Ptuj

Tel.: 02/ 787 75 70
041 987 743
 E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
www: panorama-krapsa.si
 


Opis

Nastanitev Panorama Rooms je obdana z veliko zeleno površino z lesenimi klopmi in ponuja svetle sobe z brezplačnim brezžičnim internetom, s satelitsko LCD-televizijo ter teraso. Na vrtu gojijo na naraven način gojijo paradižnik, solato, kumare in buče, ki jih pogosto postrežejo za zajtrk.
Uporabljate lahko skupno opremo za peko na žaru in skupno kuhinjo s pomivalnim strojem, z mikrovalovno pečico ter z opremo za pripravo kave. Na voljo je brezplačno zasebno parkirišče.
V okolici lahko obiščete številna arheološka najdišča iz rimskega obdobja, del bližnjega gozda pa je rezervat ptic. Pohodniška steza se začenja tik ob nastanitvi in vas pripelje na vrh hriba.
Najamete lahko kolesa in se podate na izlet po kolesarki poti Drava-Mura, ki je le 500 m od nastanitve. Središče Ptuja je 1 km stran, Ptujsko jezero pa je oddaljeno 1,5 km.

Karakteristike:

 
  tuš   parkirišče
 
  TV   mirna lokacija
 
  kolesarjenje   prilagojeno invalidom
 
  prostor za piknik
  živali dovoljene
 
  uporaba kuhinje


Dostop


Najkrajša pot iz starega mestnega jedra vodi po Prešernovi ulici do vojašnice, kjer zavijete levo, (kot vas usmerja tabla) na makadamsko cesto, ki vodi do družine Krapša.

 
 

Šport & rekreacija

Za popotnike