Ptuj | Zakladnica tisočletij

SlovenščinaDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Domov Hoteli Park hotel Ptuj

Park hotel Ptuj

     

       


STRELSKI CENTER GAJ d.o.o.
Travniška ulica 25
2331 Pragersko Slovenija EU
ID za DDV: SI98239767

PE Park hotel Ptuj
Prešernova ulica 38
2250 Ptuj Slovenija EU

Tel.: +386 (0)59-308-032
  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
www.parkhotel-ptuj.si


 

Opis
Hotel Park na Ptuju ponuja 15 sob s skupno kapaciteto 29 ležišč. Vsaka soba je opremljena z razkošno lastno kopalnico, v kateri se, tako kot pri celotnem hotelu Park, prepletata moderni slog in antični pridih. Sobe hotela so aranžirane v slogu hotela, torej z antičnim, prenovljenim pohištvom, a vseeno sodobno opremljene; s klimatsko napravo, hladilnikom, TV sprejemnikom ….
Hotel Park na Ptuju združuje v harmoničnem ravnovesju vsa doživetja preteklih stoletij in slog današnjega sodobnega hotela. Nahaja se v samem jedru starega mestnega dela Ptuja, na nekoč glavni mestni ulici, danes poimenovani Prešernova ulica.
Na severni strani je hotel Park na Ptuju zaščiten z mogočnim ptujskim gradom.

Dostop

Park hotel Ptuj se nahaja v starem mestnem jedru v Prešernovi ulici.

 

 


HOTEL MITRA
altaltalt
Prešernova ulica 6
2250 Ptuj

Tel.: 02/ 787 74 55
Faks: 02/ 787 74 59

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,
WWW: www.hotel-mitra.si

Opis
Hotel se nahaja v starem mestnem jedru, na Prešernovi ulici 6. Razpolaga z 29 sobami, od katerih je 25  sob dvoposteljnih in 4 suite za 4 osebe. Vse sobe so tematsko opremljene v petih stilih: secesija, srednji vek, sodobni stil, rimski stil, meščanski in so sodobno opremljene.
V jutranjih urah si lahko polepšate pričetek dneva v kavarni Kipertz ali pa v njej v petek in soboto zvečer zaključite dan ob zvokih klavirske glasbe. Za razvajanje brbončic bo poskrbela vinska klet Osterberger kjer boste lahko poskusili številna vrhunska Slovenska vina in se okrepčali s ponudbo različnih sirov.
V hotelu so vam na voljo tudi trije saloni kjer lahko opravite individualne sestanke in razgovore z vašimi strankami ali partnerji, po potrebi pa vam prijazno osebje organizira tudi večja srečanja in bankete, saj konferenčna dvorana v različnih postavitvah sprejeme do 120 ljudi. Nabiranje novih moči in regeneracijo telesa in duha boste spoznali v wellness salonu Venera kjer se lahko sprostite v finski in turški savni ali pa se prepustite spretnim rokam strokovne osebe, ki vas popelje v svet masaž (klasična, anticelulitna, športna, aromaterapija ...).


Karakteristike:

alt
 
 

Šport & rekreacija

Za popotnike