Ptuj | Zakladnica tisočletij

SlovenščinaDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Dvorec Štatenberg


Peter Kociper s.p.
Gostinstvo Dvorec Štatenberg

Štatenberg 89
2321 Makole

Spletna stran: www.dvorecstatenberg.si

Elektronski naslov:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Najdete nas tudi na Facebooku: Facebook gostinstva dvorec Štatenberg

Telefon:
Tel: 040 870 835


Predstavitev
Grajska restavracija deluje v dvorcu že iz časa pred vojno, ko so dvorec preuredili v ugledno letovišče in penzion. Žal po drugi svetovni vojni restavracija lep čas ni obratovala, v osemdesetih pa so jo modernizirali in na novo opremili. Prostori restavracije se razprostirajo v pritličju glavnega, južnega krila. Saloni z baročnim pohištvom in še nekaterimi ohranjenimi slikami so na voljo zaključenim družbam in individualnim gostom.

V restavraciji ponujamo slavnostna kosila in večerje po predhodnem dogovoru (vse dni v tednu). Poskrbimo za poslovna srečanja, zabave za zaključene družbe ter se potrudimo pri izvedbi civilnega obreda, poročnega slavja in drugih oblik praznovanj (krsti, obhajila, birme, sedmine, obletnice idr.).

Možno je najeti ustrezen prostor za sestanke in druga srečanja. Za večdnevne seminarje ponujamo polpenzion in polni penzion z možnostjo prenočitve v samem dvorcu (do 35 oseb).
Za skupine je potrebna predhodna rezervacija.

Obratovalni čas
Poletni delovni čas (JUNIJ, JULIJ, AVGUST):
PETEK: 12:00 - 19:00
SOBOTA: 12:00 - 20:00
NEDELJA in PRAZNIKI: 12:00 - 19:00

Delovni čas:
PETEK: 12:00 - 18:00
SOBOTA: 12:00 - 18:00
NEDELJA in PRAZNIKI: 12:00 - 18:00

Pon., tor., sre., čet. - ZAPRTO oz. po dogovoru.

Kapacitete restavracije
Restavracija sprejme do 200 gostov, od tega 100 gostov v velikem salonu (v primeru plesišča je število omejeno na največ 80 oseb). V treh manjših salonih lahko postrežemo do 35 gostov, v večjem pa do 40.

Rezervacije
Rezervacije pričakujemo na telefonski številki ali preko elektronske pošte. Za kosila, večerje ali zaključene družbe je potrebna predhodna rezervacija, vsaj en teden pred izbranim terminom.

 

 
 

Šport & rekreacija

Za popotnike