Ptuj | Zakladnica tisočletij

SlovenščinaDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Home Hotels Park hotel Ptuj

Park hotel Ptuj

3 zvezdice

   

Prešernova ulica 38
2250 Ptuj
M: +386 (0)51 39 97 34
Tel&Fax: +386 (0)59 30 80 32
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
www: www.parkhotel-ptuj.si
 


Specification:
Have you decided to stay in Ptuj and looking for a room that exudes a unique style?
Welcome to us at the Park hotel in Ptuj.
Hotel Park in Ptuj offers 15 rooms with a total capacity of 29 beds. Each room is equipped with a luxurious bathroom, where, as in the entire hotel Park in Ptuj, combines modern style and antique flair. Hotel rooms decorate in the style of the hotel, so the antique, renovated furniture, yet modern; with air conditioning, minibar, TV tuner ...
Hotel Park in Ptuj combines in a harmonious balance of all the experiences of the past centuries and today's modern style of the hotel.

Access

Located in the heart of the old town of Ptuj, at once the main city street, today named Presernova road.

 

 


HOTEL MITRA
altaltalt
Prešernova ulica 6
2250 Ptuj

Tel.: 02/ 787 74 55
Faks: 02/ 787 74 59

E-pošta: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ,
WWW: www.hotel-mitra.si

Opis
Hotel se nahaja v starem mestnem jedru, na Prešernovi ulici 6. Razpolaga z 29 sobami, od katerih je 25  sob dvoposteljnih in 4 suite za 4 osebe. Vse sobe so tematsko opremljene v petih stilih: secesija, srednji vek, sodobni stil, rimski stil, meščanski in so sodobno opremljene.
V jutranjih urah si lahko polepšate pričetek dneva v kavarni Kipertz ali pa v njej v petek in soboto zvečer zaključite dan ob zvokih klavirske glasbe. Za razvajanje brbončic bo poskrbela vinska klet Osterberger kjer boste lahko poskusili številna vrhunska Slovenska vina in se okrepčali s ponudbo različnih sirov.
V hotelu so vam na voljo tudi trije saloni kjer lahko opravite individualne sestanke in razgovore z vašimi strankami ali partnerji, po potrebi pa vam prijazno osebje organizira tudi večja srečanja in bankete, saj konferenčna dvorana v različnih postavitvah sprejeme do 120 ljudi. Nabiranje novih moči in regeneracijo telesa in duha boste spoznali v wellness salonu Venera kjer se lahko sprostite v finski in turški savni ali pa se prepustite spretnim rokam strokovne osebe, ki vas popelje v svet masaž (klasična, anticelulitna, športna, aromaterapija ...).


Karakteristike:

alt
 
 

Sports & Recreation

Travelers