Ptuj | Zakladnica tisočletij

SlovenščinaDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Home
Events Calendar Print help
Flat View
See by year
Monthly View
See by month
Weekly View
See by week
Daily View
See Today
Categories
See by categories
Search
Search
3. PTUJSKA RAP ARENA
Saturday, 25. March 2017, 21:00
by  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Hits : 219

alt

Že tretje leto zapored se bodo ptujski temelji stresli vse do prazgodovine! Razlog je že 3. Ptujska Rap Arena. Tretjič bo najstarejše mesto v Sloveniji priča čisto pravemu freestyle battlu! Gre za tekmovanje, kjer se v turnirju na izločanje ena na ena med seboj pomerijo najspretnejši raperji, ki sestavijo svoje rime v danem trenutku, neposredno iz glave. V tej igri čiste improvizacije si hitro misleči rimotvorci sproti izmišljajo najrazličnejše načine, kako z golo besedo osmešiti svojega nasprotnika. Zmagovalca določijo sodniki, med katerimi so uveljavljena imena domače hiphoperske scene, in seveda publika, ki ima v tesnih obračunih tudi odločilni glas.

Tekmovanja, ki jih je v novem tisočletju populariziral in jim dal zagon Eminemov film 8 milj, potekajo v Sloveniji v takšni ali drugačni obliki že vse od leta 2001. Do sedaj je Ptujsko Areno že dvakrat osvojil Štef d Chef iz Velenja (poznan tudi kot Kuna), ali bo še tretjič pometel s konkurenco, ki prihaja k nam ponovno z vseh koncev države, pa bo jasno v soboto, 25. marca, v CID Ptuj.

Prijavi se lahko kdorkoli, repa se v slovenščini (oz. njenih narečjih ipd). Za prijavo pošljite ime, priimek, telefonsko številko in umetniško ime (nadimek pod katerim boste tekmovali) na: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO, PRIJAVE ZBIRAMO DO ČETRTKA, 23. marca 2017.

Karte so že v prodaji! Kupite jih lahko vsak delovnik med 9. in 18. uro.

Suvereni odrski boji vabijo!

Location : CID Ptuj

Back

 

Sports & Recreation

Travelers