Ptuj | Zakladnica tisočletij

SlovenščinaDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Startseite Hotels Park hotel Ptuj

Park hotel Ptuj

3 zvezdice

   

Prešernova ulica 38
2250 Ptuj
M: +386 (0)51 39 97 34
Tel&Fax: +386 (0)59 30 80 32
E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann.
www: www.parkhotel-ptuj.si
 


Beschreibung
Haben Sie sich entschieden, um in Ptuj bleiben und auf der Suche nach einem Zimmer, das einen einzigartigen Stil strahlt?
Willkommen bei uns im Park hotel in Ptuj.
Hotel Park in Ptuj bietet 15 Zimmer mit einer Gesamtkapazität von 29 Betten. Jedes Zimmer ist mit einem luxuriösen Badezimmer, wo, wie im gesamten Hotel nutzbar Park in Ptuj, verbindet modernen Stil und antiken Flair ausgestattet. Hotelzimmer dekorieren im Stil des Hotels, so dass die antike, renovierte Möbel, noch modern; mit Klimaanlage, Minibar, TV-Tuner ...
Hotel Park in Ptuj vereint in einem harmonischen Gleichgewicht von all den Erfahrungen der vergangenen Jahrhunderte und der heutigen modernen Stil des Hotels.

Zufahrt

Das Hotel liegt im Herzen der Altstadt von Ptuj, auf einmal die Hauptstraße der Stadt, nannte heute Presernova Straße.

 

 


HOTEL MITRA
altaltalt
Prešernova ulica 6
2250 Ptuj

Tel.: 02/ 787 74 55
Faks: 02/ 787 74 59

E-pošta: Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann. ,
WWW: www.hotel-mitra.si

Opis
Hotel se nahaja v starem mestnem jedru, na Prešernovi ulici 6. Razpolaga z 29 sobami, od katerih je 25  sob dvoposteljnih in 4 suite za 4 osebe. Vse sobe so tematsko opremljene v petih stilih: secesija, srednji vek, sodobni stil, rimski stil, meščanski in so sodobno opremljene.
V jutranjih urah si lahko polepšate pričetek dneva v kavarni Kipertz ali pa v njej v petek in soboto zvečer zaključite dan ob zvokih klavirske glasbe. Za razvajanje brbončic bo poskrbela vinska klet Osterberger kjer boste lahko poskusili številna vrhunska Slovenska vina in se okrepčali s ponudbo različnih sirov.
V hotelu so vam na voljo tudi trije saloni kjer lahko opravite individualne sestanke in razgovore z vašimi strankami ali partnerji, po potrebi pa vam prijazno osebje organizira tudi večja srečanja in bankete, saj konferenčna dvorana v različnih postavitvah sprejeme do 120 ljudi. Nabiranje novih moči in regeneracijo telesa in duha boste spoznali v wellness salonu Venera kjer se lahko sprostite v finski in turški savni ali pa se prepustite spretnim rokam strokovne osebe, ki vas popelje v svet masaž (klasična, anticelulitna, športna, aromaterapija ...).


Karakteristike:

alt
 
 

Sport & Rekreation

Für Reisende