Ptuj | Zakladnica tisočletij

SlovenščinaDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Domov
Koledar dogodkov Print help
Flat View
leto
Mesečni pregled
mesec
Weekly View
teden
Daily View
danes
Categories
ogled po kategoriji
Search
Išči
3. PTUJSKA RAP ARENA
Sobota, 25. Marec 2017, 21:00
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Zadetki : 273

alt

Že tretje leto zapored se bodo ptujski temelji stresli vse do prazgodovine! Razlog je že 3. Ptujska Rap Arena. Tretjič bo najstarejše mesto v Sloveniji priča čisto pravemu freestyle battlu! Gre za tekmovanje, kjer se v turnirju na izločanje ena na ena med seboj pomerijo najspretnejši raperji, ki sestavijo svoje rime v danem trenutku, neposredno iz glave. V tej igri čiste improvizacije si hitro misleči rimotvorci sproti izmišljajo najrazličnejše načine, kako z golo besedo osmešiti svojega nasprotnika. Zmagovalca določijo sodniki, med katerimi so uveljavljena imena domače hiphoperske scene, in seveda publika, ki ima v tesnih obračunih tudi odločilni glas.

Tekmovanja, ki jih je v novem tisočletju populariziral in jim dal zagon Eminemov film 8 milj, potekajo v Sloveniji v takšni ali drugačni obliki že vse od leta 2001. Do sedaj je Ptujsko Areno že dvakrat osvojil Štef d Chef iz Velenja (poznan tudi kot Kuna), ali bo še tretjič pometel s konkurenco, ki prihaja k nam ponovno z vseh koncev države, pa bo jasno v soboto, 25. marca, v CID Ptuj.

Prijavi se lahko kdorkoli, repa se v slovenščini (oz. njenih narečjih ipd). Za prijavo pošljite ime, priimek, telefonsko številko in umetniško ime (nadimek pod katerim boste tekmovali) na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO, PRIJAVE ZBIRAMO DO ČETRTKA, 23. marca 2017.

Karte so že v prodaji! Kupite jih lahko vsak delovnik med 9. in 18. uro.

Suvereni odrski boji vabijo!

Location : CID Ptuj

Nazaj

 

Šport & rekreacija

Za popotnike